YVES SAINT LAURENT 2017 TAVASZ

YVES SAINT LAURENT 2017 TAVASZ

Aki figyelemmel követi a YouTube csatornámat, biztosan sokszor találkozott már a videóimban Yves Saint Laurent sminktermékekkel, amelyeket előszeretettel szoktam bemutatni Nektek. Blogbejegyzés azonban még nem született róluk, úgyhogy arra gondoltam, most ilyen formában mutatbám be a legújabb YSL tavaszi kollekciót, amely a ,,The Street and I" fantázianevet kapta. Ez nem lehet véletlen, ugyanis a kollekció minden darabjában egyértelműen visszaköszön a street art világa - intenzív színvilág, modern dizájn, vadóc stílus jellemzi a termékeket.

Egyértelműen elrabolta a szívem ez a kollekció, amely igazi felfrissülést hozott a téli monokróm sminkeimbe. Az abszolút kedvencem a Baby Doll Kiss & Blush Stick-ek, amely egy vadonatúj termékcsalád az YSL történetében: egyszerre használható  pirosítóként az arcunkra, és rúzsként az ajkainkra. Innentől kezdve pedig már csak a fantáziánkra van bízva az, hogy melyik árnyalatot hova applikáljuk fel. Ici-pici cukiság, amely még a legkisebb clutch-ban is könnyedén elfér. 

A másik nagy kedvencem a Couture Palette Collector - Keep An Eye On Me limitált kiadású szemhéjpaletta, amely iszonyatosan vagány színekkel lett megáldva. Az én fehér bőrömhöz leginkább a pink és a nude árnyalatokat szoktam használni, de akár egy klassz bulisminket is összehozhatok vele a graffiti-szürke árnyalat segítségével. LOVE LOVE LOVE!

Mostanra egy egész szép kis Black Opium parfüm gyűjteményre tettem szert, és végre megérkezett a család legújabb tagja is - a Floral Shock tavaszi kiadás. Elsőre picit furcsa volt számomra az, hogy a jól megszokott erőteljes Opium illat kivirágzott, és még érzékibbé vált. Egy igazi tavaszi ébredés ez az illat, de számomra továbbra is alkalmi illatként funkcionál. A parfüm legfontosabb illatjegyeit a frézia, a zöld citrus, az édes körte, az arany gardénia, a narancsvirág, a bergamott, a fehér pézsma, és végül a a jéghideg espresso kávés akkordja teszi teljessé. Igazán titokzatos parfüm ez, amely folyamatosan változik, nem hagy nyugodni, tele van kétellyel, és érzékiséggel. Erős, határozott, szenvedélyes nőknek ajánlom.

Végül, de nem utolsósorban jöjjön az eddigi legsűrűbb YSL Beauté szempillaspirál, a Mascara Volume Effect Faux Cils THE SHOCK! Oda-meg-vissza vagyok a csomagolásáért, tipikusan olyan darab, amit egy buliban muszáj elővenned a női mosdóban, és látványosan felkenned a pilláidra. Azt pedig végképp nem tudom, hogy szándékos-e, hogy parfüm illatú a spirál, de nagyon különleges érzés, hogy még a pilláid is illatoznak...

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Nyerd meg a bejegyzésben szereplő szemhéjpalettát és pirosítót!

ÍGY NEVEZHETSZ:

1. Kövess Instagramon a @chloeknows felhasználónéven

2. Írd meg a Facebook bejegyzés alá, hogy szeretnél részt venni a játékban + az Instagram felhasználóneved

3. Sorsolás: 2017. Március 19.