irott7.png

irott6

A visszajelzéseitek alapján éppen itt volt már az ideje egy picit személyesebb posztnak, úgyhogy gondoltam megmutatom Nektek, mi minden nyomja a vállamat a hétköznapok során - ha nem is lelkileg, de súlyra mindenképpen. Az a fajta lány vagyok, aki nem bízza a véletlenre a dolgokat, és szeret mindig minden helyzetre felkészült lenni. Így nem csoda, hogy általában telis-tele szokott lenni a táskám a lehető legelképesztőbb tárgyakkal. Nézzük:

Processed with VSCOcam with s2 preset

1. Kabátka, amit magamra kaphatok a csípős reggeleken

Nagyon fázós típus vagyok, úgyhogy jobban teszem, ha mindig van nálam valami meleg felső, kabátka vagy kardigán, amit just in case magamra kaphatok. Ugyan az elmúlt napokban pokoli meleg volt még reggel is, de sosem tudhatom, hogy mikor zúdul rám a jéghideg légkondicionáló az irodában. 

2. Smoothie mánia

Ahogyan az már egy korábbi posztból kiderülhetett, mostanság egy furcsa ,,smoothie-bekattanásom" alakult ki, ezért igyekszem minden nap legalább egyet elfogyasztani. Általában a zöld színű smoothiekat preferálom, amiket magam szoktam elkészíteni, de a pörgősebb napokon van, hogy a közeli boltban tankolok fel a napra. A táskámban éppen egy mangós-narancsos-répás smoothie lapult. #yumm meg #omnomnom

3. Testpermet

Nyáron mindig hordok magamnál valamilyen testpermetet, hogy akár 40 fokban is túl lehessen élni a napot. Most idő előtt került elő a nyári túlélőkészlet, ugyanis teljesen kikészített ez a szokatlanul meleg és párás időjárás. 

4. Gyógyszeres tasak

Igen, arra a barna kígyóbőr mintájú kis tartóra gondolok. Sokszor mondják a barátaim, hogy egy két lábon járó patika vagyok, ugyanis ha hiszitek, ha nem, ez a kis ártatlannak tűnő tasak telis-tele van a legegzotikusabb betegségekre megoldást kínáló gyógyszerekkel. #justincase

5. Kézkrém és szájápoló

Itt az idő bevallanom, hogy nagyon súlyos kézkrém és szájápoló függőségben szenvedek, amely már annyira szomorúvá nőtte ki magát, hogy képes vagyok toporzékolva pánikoló kislánnyá változni, ha észreveszem, hogy otthon hagytam ezeket az esszenciális krémeket. 

6. Parfüm

Általában mindig ott lapul a táskámban az aktuális kedvenc parfümöm. Most éppen Giorgio Armani Si-je lett az abszolút tavaszi kedvenc, úgyhogy egy tapodtat sem vagyok hajlandó mozdulni a mámorító virágos illat nélkül.

7. Napszemüveg

Gondolom ez sokatok táskájában az abszolút must have-ek közé sorolható. Sajnos nagyon gyorsan amortizálódnak a táskámban a napszemcsik, mert eddig nem igazán fordítottam arra figyelmet, hogy tokban tároljam őket. Azt hiszem itt az ideje beszereznem egy csinos kis napszemüveg tokot...

8. Gyümölcs, vagy egyéb harapnivaló

Indulás előtt mindig bedobok valami gyümölcsöt a táskámba, ugyanis gyakran előfordul velem, hogy egyik pillanatról a másikra az éhhalál küszöbén találom magam. Ilyenkor életmentő tud lenni egy pár falat alma, vagy banán. 

9. Telefon

Általában két telefonnal mozgok, egy cégessel és egy sajáttal. Sajnálatos módon sikeresen ripityára törtem a sajátomat a napokban, úgyhogy most egyre redukálódott a magamnál hordott telefonok mennyisége. 

10. Rúzs

Ha csak 3 dolgot vihetnék magammal a táskámban, a kedvenc rúzsomnak akkor is helye lenne benne. Most éppen egy Mac púder színű matt rúzs volt a táskámban, amely tökéletes választás szaladgálós hétköznapokra, munkahelyre, iskolába. Én nagyon szeretem, mert ad egy különleges árnyalatot az ajkaknak, de mégis visszafogottan teszi ezt.

11. Textúra spray

Nem mindig hordok magamnál hajformázókat, de ha éppen kiengedett hajjal lófrálok a városban, akkor gyakorta dobom be a táskámba a kedvenc sós hajtextúrázó  spraymet, amellyel bárhol, bármikor természetes tengerparti hatást tudok varázsolni a frizurámnak. 

12. Marie Claire Magazin

Éppen a Marie Claire reggeliről estem haza, amikor úgy döntöttem, hogy megörökítem az utókornak a táskám tartalmát, úgyhogy az ajándékba kapott Marie Claire magazin is ott lapult a táskámban aznap. Ó, és ha nektek is birtokotokban van a legutóbbi lapszám, akkor mindenképpen lapozzatok el az utolsó oldalakra is! ;)

13. Névjegykártya

Gyakorta járok eseményekre, bemutatókra, márka prezentációkra, ezért mindig precízen ügyelek arra, hogy a kellő mennyiségű névjegykártya lapuljon a táskámban. Főleg, mert nagyon büszke vagyok a kinézetére, ezért szívesen osztogatom. :) A grafikai tervezés egyébként Kovács Éva grafikusnak köszönhető, aki zseniális munkát végzett a Chloe From The Woods arculat megálmodásakor. Ha a képről nem lenne világosan látható, a névjegykártyámon a logómban is megtalálható életgyűrű mintázat aranyszínű pecséttel van rányomva a felületre. 

13+3. És ami kimaradt:

- kulcscsomó, ami mindig elveszik a táskámban
- slusszkulcs, ami szintén mindig elveszik a táskámban
- zsebkendő, amelyből vagy nagyon sok van, vagy egy sem #murphy
 
Processed with VSCOcam with s2 preset