Dorottya Kovacs3 Comments

WEEKDAY SPARKLING

Dorottya Kovacs3 Comments
WEEKDAY SPARKLING
Tegnap estére meghívást kaptunk a barátainkhoz, ami igencsak megdöbbentett minket.  ,,Karácsony előtt? Ti normálisak vagytok?!! A legnagyobb rohanásban?! És amúgy is. Mit vegyek fel?...”    A karácsonyt természetesen már hetekkel ezelőtt mérnöki precizitással megterveztem, de egy  ,,csak úgy” , ,,mert már rég találkoztunk” partival egyáltalán nem számoltam. Őrült kapkodás közepette próbáltam megtalálni a tökéletes outfitet egy könnyed, baráti, ám mégis elegáns összejövetelhez. És akkor megláttam a szekrényben. A nagybetűs kedvenc darabot. Azt a bizonyos kedvenc darabot, amit mindig különleges alkalmakra tartogatok, féltve őrizgetek, de valahogy mégsem veszem fel soha, annak ellenére, hogy mennyire imádom. Ő az a bizonyos rózsaszín tüll szoknya, amivel még tavasszal találkozhattok az Instagram feedemben. És aztán hirtelen bevillant: miért ne viselhetném a kedvenc darabomat akár télen is? Miért ne tölthetnénk egy estét a barátainkkal karácsony előtt? Csak úgy. Miért ne bonthatnánk pezsgőt egy átlagos napon? Miért kellene mindig egy bizonyos alkalomra várni ahhoz, hogy összegyűljünk, és koccintsunk az élet apró örömeire? Higgyétek el, ez az este legalább annyi boldogságot tartogatott nekem, mint a várva-várt karácsonyi összejövetelek. 😊 Mert mindenki megengedhet magának egy pár gondtalan percet a kedvenc ruhájában még a karácsonyi rohangálás közepette is.

Tegnap estére meghívást kaptunk a barátainkhoz, ami igencsak megdöbbentett minket. ,,Karácsony előtt? Ti normálisak vagytok?!! A legnagyobb rohanásban?! És amúgy is. Mit vegyek fel?...”

 A karácsonyt természetesen már hetekkel ezelőtt mérnöki precizitással megterveztem, de egy ,,csak úgy”, ,,mert már rég találkoztunk” partival egyáltalán nem számoltam. Őrült kapkodás közepette próbáltam megtalálni a tökéletes outfitet egy könnyed, baráti, ám mégis elegáns összejövetelhez. És akkor megláttam a szekrényben. A nagybetűs kedvenc darabot. Azt a bizonyos kedvenc darabot, amit mindig különleges alkalmakra tartogatok, féltve őrizgetek, de valahogy mégsem veszem fel soha, annak ellenére, hogy mennyire imádom. Ő az a bizonyos rózsaszín tüll szoknya, amivel még tavasszal találkozhattok az Instagram feedemben. És aztán hirtelen bevillant: miért ne viselhetném a kedvenc darabomat akár télen is? Miért ne tölthetnénk egy estét a barátainkkal karácsony előtt? Csak úgy. Miért ne bonthatnánk pezsgőt egy átlagos napon? Miért kellene mindig egy bizonyos alkalomra várni ahhoz, hogy összegyűljünk, és koccintsunk az élet apró örömeire? Higgyétek el, ez az este legalább annyi boldogságot tartogatott nekem, mint a várva-várt karácsonyi összejövetelek. 😊 Mert mindenki megengedhet magának egy pár gondtalan percet a kedvenc ruhájában még a karácsonyi rohangálás közepette is.