EgyébchloeComment

VOLT FESZTIVÁL - MIT VIGYÜNK MAGUNKKAL?

EgyébchloeComment
IMG_7760.jpg

Processed with VSCO with e3 presetMint ahogyan azt már sokan tudjátok, hatalmas fesztiválozó vagyok, így idén sem hagyhattam ki az egyik kedvencemet, a Volt Fesztivált. Nem is tudom volt-e már itt a blog életében korábban fesztiválbeszámoló, mindenesetre most úgy döntöttem, idén egy picit nagyító alá veszem a ,,mit vigyünk magunkkal fesztiválra" kérdéskört, és megpróbálok néhány hasznos tanáccsal szolgálni. Illetve megkérdeztem egy-két fesztiválozót is, hogy számukra mik azok a dolgok, amelyek nélkül egészen biztosan nem indulnak el fesztiválozni. rsz_picture2Mivel idén csak egy napra mentem ki a Volt Fesztiválra, ezért ,,egynapos" fesztiválszettben kellett gondolkoznom - egy olyan kompakt kis csomagban, amelyben gond nélkül elférnek a legfontosabb dolgok. Az elmúlt időszakban nagyon megszerettem a piros színt, így outfitemet a piros szín köré építettem fel. Mivel egy fesztiválon az ember igencsak szélsőséges időjárási viszonyokra számíthat, ezért mindenképpen hosszú nadrágban és réteges öltözetben gondolkoztam. Ami pedig a fesztiváltáskámat illeti, egy nagyon cuki, ám egyben hihetetlenül praktikus kis piros táskára esett a választásom, amelybe kényelmesen belefért minden ami fontos: pénztárca, napszemüveg, naptej, elsősegély csomag, zsebkendő, kézfertőtlenítő, telefon, és természetesen egy-egy jéghideg Coca-Cola a két oldalába, melyeket mintha csak oda terveztek volna. :)

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 presetRettentően furdalt a kíváncsiság, hogy vajon mások is így gondolkoznak-e a fesztiválcsomag megalkotásakor, ezért megkérdeztem néhány embert, hogy ők miket hoztak magukkal.

rsz_1rsz_1rsz_img_7753Ezek a lányok egyszerűen odavoltak a lemosható tetkókért, és állításuk szerint mindig lapul néhány tetkó a táskájuk mélyén, hogy pillanatokon belül buliszetté varázsolhassák outfitüket.

Processed with VSCO with hb2 presetÚgy látszik a kockás ing és a farmershort idén abszolút kedvenc darabnak számít, Fanny például soha nem indulna neki kedvenc szerencsehozó inge nélkül.

Processed with VSCO with hb2 presetEz a lány pedig szeretett pomponját hozta magával, amely idén hatalmas népszerűségnek örvend. Eddig nehezen tudtam volna elképzelni egy nyári szett kiegészítőjeként, de jobban megnézve szerintem nagyon klassz ezzel a nyári ruhával.

Processed with VSCO with hb2 presetEzt a flitteres Coca-Cola sapkát sem hagyhattam ki a listából, iszonyatosan menő volt, ahogyan a nap csillogott rajta.

rsz_1rsz_1picture3A megkérdezések után még egy kis mókára is volt idő az esti koncertek előtt, így úgy döntöttünk Chabyval, a Smizedivat bloggerével, hogy felfedezzük a fesztivált. Naná, hogy első utunk a fesztivál közepén elhelyezkedő óriáskerékhez vezetett, amire a tériszonyom ellenére felmerészkedtem, mert már évek óta a bakancslistámon volt egy fesztiválos óriáskerekezés. Hihetetlen volt a kilátás fentről, újra úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek. Három kört megy a kerék a belépő áráért cserébe, így egy olyan 10 percen keresztül lehet élvezni a szédítő magasságot.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 presetHihetetlenül gyorsan el is ment a nap, mi pedig rengeteg élménnyel gazdagodva koccintottunk egy Colával az idei fesztiválszezon megkezdésére.

Köszönet a képekért Hadikfalvi Istvánnak.

Sok puszi,
Chloe