IMG_2355.jpg

Processed with VSCOcam with m5 presetÓ ha tudnátok, milyen régóta áhítozok már egy klasszikus, letisztult órára, amely a legjobban képviseli a stílusomat. Már tavaly kinéztem magamnak a Daniel Wellington órákat, azonban valahogy nem tudtam rávenni magam arra, hogy saját magamnak ajándékozzak órát. Múlt héten azonban nagyon proaktívnak éreztem magam, így hát ,,úgysincs mit veszítenem" alapon írtam egy levelet a Daniel Wellington stockholmi csapatának, kollaboráció céljával. Nagy meglepetésemre beleegyeztek az ajánlatba, és öt nappal később már a postaládámban várt a gondosan becsomagolt kincs.

A csomagolás abszolút precíz és igényes, még a dobozán is itáliai bőr található. A dobozkába belekerült még egy elegáns kis használati utasítás, és egy kis szerkezet is, amellyel könnyedén ki lehet cserélni a szíjat. A DW órák különlegessége, hogy az ember kénye-kedve szerint cserélgetheti a szíjakat. Az én első szíjam világosbarna bőr, azonban tervezek beszerezni egy tengerész hangulatú szövetszíjat is.

Az óra minősége kifogástalan: masszív, időtálló és minőségi anyagokkal dolgoztak a tervezők. Annyira imádom a frissen megmunkált bőr illatát, természetesen egyből nagyot szippantottam a szíjba, és nem csalódtam az illatban sem. Amitől picit tartottam az elején az az volt, hogy elég picinyke a csuklóm, és általában nagyok rám a karkötők, órák. Ennek ellenére mégis a nagyobb változatot rendeltem meg, és még a vékony csuklómon is nagyon jól mutat. Azt hiszem, a későbbiekben rengeteg look bejegyzésben találkozhattok majd vele. :)

Az egyetlen picike szívfájdalmam az órával kapcsolatban az, hogy már annyi emberen látni, hogy ezáltal picit veszített az egyediségéből. De aztán mindig rájövök, hogy nem ez számít. Ha az ember a saját stílusához közel érez egy terméket, akkor egy csöppet se érdekelje, hogy még hány más ember tulajdonolja ugyanazt a dolgot. És én márpedig azt érzem, hogy ez a legeslegchloésabb óra amit valaha készítettek.

15% kedvezmény jár mindenkinek, aki a https://www.danielwellington.com/ oldalról rendel órát, és beírja a chloefromthewoods kódot fizetésénél.

Please scroll down for English version
 

Processed with VSCOcam with m5 preset

Processed with VSCOcam with m5 preset

Processed with VSCOcam with m5 presetOh, you can't imagine how much I wanted a classic, minimal design watch which can represent my style. It was last year when I fell in love with Daniel Wellington watches, but because I never buy myself a watch, I was just waiting and dreaming about it. But last week I was a really pro-active kind of a person so I wrote an email to DW team in Stockholm about establishing a collaboration. To my greatest surprise, they were totally in, and five days later a wrapped treasure was waiting for me.

The packaging is absolutely precise and sophisticated. In the box you can find a small DW note with the instructions and a small device which can help you to change the strap. The most unique feature of DW watches is that you can change the strap anywhere, anytime. Though my first strap is a light brown Italian leather, my next would be a navy army strap.

The quality of the watch is really impressive and massive, and it's clearly visible that the designers worked with timeless and quality materials. I'm so in love with the scent of the freshly worked leather, so it's not so surprising that I took a deep breath of the strap - I wasn't disappointed either. I was worried about one thing: my wrists are really small, and usually the rest of the bracelets and watches are too big for them. Despite of this, I ordered the larger version, and it's really pretty even on my thin wrist. I'm sure that you'll find it several times in my future outfit posts. :)

Oh, and one more thing: use chloefromthewoods code for your next order on https://www.danielwellington.com/ and you'll get 15% off from the final price.