20150707_191327000_iOS.jpg

Processed with VSCOcam with s2 presetAzt hiszem elég rég írtam már eseménybeszámolót, úgyhogy éppen itt volt az ideje, hogy megmutassam nektek, milyen varázslatos volt a múlt héten megrendezett Thomas Sabo AW15 sajtóbemutató. Idén talán ezt az eseményt vártam a legjobban, mivel teljesen oda meg vissza vagyok a márkáért és a hihetetlenül bájos ékszereiért.

Külön kiemelném a csodálatos helyszínválasztást is, amely a Festetics Palotára esett. Egy kisebb sokkot kaptam, amikor beléptem a vakítóan fehér márványterembe. Nagyjából úgy éreztem magam, mint egy Jane Austen regény főhős, aki éppen belépett a várva várt bálba. Hirtelen azt sem tudtam, hová rohanjak először... a szikrázó ékszerekhez, a pompás koktélokhoz, vagy egy különleges gaszto élménnyel alapozzam meg a hangulatot. Naná, hogy megbabonázva repültem a csodálatos Thomas Sabo ékszerek felé.

Processed with VSCOcam with 4 preset

Processed with VSCOcam with 4 preset

Idén a mély érzelmek, a szerelem és boldogság került a kollekció fókuszába, amely szerintem egy igencsak hívogató üzenet, különösen karácsony környékén. Az embernek kedve támadna megajándékozni a mamáját, legjobb barátnőjét ezekkel a kecses, vékonyka kis karkötőkkel. Nálam az abszolút befutó a Love Bridge volt: a híd, amely összeköt. Szeretőket, barátokat, családokat. És az én szívemet is a Thomas Sabo márkával...azt hiszem örökre. Gondoljatok csak bele, milyen érzés volt megkapni a személyre szabott ,,szeretethidacskámat", amelyen a következő üzenet állt: ,,TS <3 Chloe". Azóta nem lehet rólam lerángatni a Thomas Sabo-val való szerelmem zálogát.

Köszönöm a meghívást és a mesébe illő élményt a szervezőknek.

Processed with VSCOcam with s2 preset

Processed with VSCOcam with 4 preset

Processed with VSCOcam with 4 preset

Processed with VSCOcam with s2 preset

Processed with VSCOcam with s3 preset

Processed with VSCOcam with 5 preset