EgyébchloeComment

THANK YOU AND GIVEAWAY

EgyébchloeComment
20150728_144806000_iOS.jpg

Picture1 Egy nagyon fontos pszichológiai mérföldkőhöz közeledik a blogom: hamarosan tízezer embert számlálok a Chloe From The Woods közösségben. El sem tudjátok képzelni mennyire boldoggá tesz a tudat, hogy értéket teremthetek tízezer ember mindennapjaiba, és őszintén hiszek benne, hogy mélyebb kapcsolat van köztem és a köztetek - kedves Olvasóim között - szimpla ,,benyomtam a lájk gombot" kapcsolatnál. Nap mint nap temérdek pozitív energiával segítetek át a nehézségeken, inspiráltok, teljessé tesztek. Őszintén mondhatom, jelen pillanatban nagyon nehezemre esik elképzelni nélkületek az életemet. Ez a kis nyereményjáték egy csekély viszonzása annak, amit Ti adtok nekem. Mégis engedjétek meg, hogy átadjak nektek egy kis ajándékcsomagot, ami tökéletesen reprezentálja a szívemhez igen közel álló értékeket: az utazást a Just Stay Natural táska, a kifinomult intelligens stílust pedig a Kinfolk képviseli. Kívánom, hogy a szerencsés nyertes utazzon rengeteget ebben a különleges Just Stay Natural táskában, töltse tele kalandokkal, és maradjon mindig hű önmagához. Köszönöm nektek hogy vagytok, remélem még sok-sok ideig itt leszünk egymásnak!

És most jöjjön a játék menete:

1. LÁJKOLD A CHLOE FROM THE WOODS FACEBOOK OLDALT

2. LÁJKOLD A JUST STAY NATURAL FACEBOOK OLDALT

3. ÍRD MEG KOMMENTBEN A KÉP ALÁ, HOGY HOVÁ UTAZNÁL EL A LEGSZÍVESEBBEN A JUST STAY NATURAL TÁSKÁVAL ÉS A KINFOLKODDAL :)

A játék addig tart, ameddig el nem érjük a blogon a 10.000-dik Facebook lájkolót. A 10.000-dik Facebook lájkolónál Random.Org segítségével kisorsolom a szerencsés nyertest. A nyeremény: 1 db Just Stay Natural táska és 1 db Kinfolk a legfrissebb számból.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Picture2