20151031_121340000_iOS.jpg

Picture1 Mostanában észrevettem magamon, hogy egyre többet ingázok és rohangálok a városban, és mintha mindez egyre nehezebb cipekedni-valókkal párosulna, úgyhogy végül eljött az a pont, amikor a testem meghúzta a vészféket. Az állandósuló gerincfájdalmak és a kényelmetlen cipőktől zsibbadó lábaim egyértelműen jelezték nekem, hogy ehhez az életmódhoz valami ultrakényelmes szupercipőre van szükségem, amely nem csak a lábaimnak nyújt 0/24 komfortérzetet, de a tartásomat is segíti. Így esett egy szép napon, hogy betértem a kedvenc sneaker shopomba, az Andrássy úton található PIG SHOES-ba, és egyből kiszúrtam a gyöngyházfényben szikrázó szupercipőmet: egy hófehér Nike Air Huarache-t. Szerelem volt első látásra, és azt hiszem talán ez volt életem eddigi legjobb sneaker választása. Hogy miért?

KÜLSŐ

A cipő dizájnja hihetetlenül extra és különleges, kicsit a 90-es évek hangulatát idézi, főleg, ha megnézzük a nyelvén található logót. A kicsit futurisztikus külsőt a részletgazdag anyaghasználat teszi igazán különlegessé: a gyöngyházfényű selyemszerű anyag, a bokapánt és a neoprén találkozása adja a cipő esszenciáját. Nem sok emberen láttam még ilyet, úgyhogy igazán egyedi kincsnek számít most ez a gardróbomban. Szupercipő a javából!

KÉNYELEM

Kényelemből tőlem egy csillagos ötöst kapott. Igazán légies járást biztosít, így már meg se kottyannak a cipelt súlyok. Talán már csak beleképzelem, de járás közben úgy érzem, mintha a rugalmas talpa egy picit rásegítene a lépésekre, és így kevesebb energiabefektetéssel járhatok-kelhetek a városban.

Legutóbbi look bejegyzésemben felvéve is láthatjátok a cipellőt, ahol látszik, hogy szerencsére elég sok mindenhez lehet társítani: legyen az elegáns vagy sportos öltözet. Én például az irodában is ezt hordom mostanság, és akár hiszitek akár nem, de még egy smart casual outfithez is nagyon csinos párosítás lehet. Huarache foreva!

Processed with VSCOcam with s2 preset

Processed with VSCOcam with s2 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with s2 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset