PINK VW BEETLE

PINK VW BEETLE
SAHB8431.JPG

Azt bizonyára sokan tudjátok, hogy intim viszonyt táplálok a rózsaszín minden árnyalatával, azt viszont már kevesebben, hogy mennyire odavagyok a régi autókért, motorokért. Aki követ Instán, az már biztosan észrevette párszor, hogy amikor Olaszországban járok, állandóan régi Vespákat vadászok a telefonom lencséjével, itthon pedig a Volkswagen bogarak az első számú prédáim.

Ma arra ébredtem, hogy hosszú idő óta először végre kisütött a nap, és a hőmérő higanyszála is végre 8 fok felé emelkedett, így nekivágtunk a városnak, hogy végre megmutathassam Nektek a tavaszi outfit inspirációkat. Nagyon szerencsés napon vagyunk túl, ugyanis ma képzeljétek két csodás bogárkába is belefutottunk a városba, és mindkettő hihetetlenül tündéri darab, úgyhogy nem tudtam megállni, hogy ne kezdjek el fotózkodni velük.

A felsőt egyébként a Zaful oldaláról szereztem be, amit korábban már egy videómban is láthattatok, de itt is megtaláljátok >> https://goo.gl/v7oEuq

A nadrágot pedig saját magam kreáltam egy basic H&M-es mom jeansből kiindulva. Instán megtaláljátok, miből lett a cserebogár ;) 

Remélem tetszik Nektek a tavasz első összeállítása! <3