Philips Satinelle Prestige epilátor termékteszt

IMG_77091.jpg

Processed with VSCO with s2 preset Azt hiszem nem túl gyakoriak a terméktesztek itt a blogon, de néha olyan nagyszerű kis termékekre lelek, hogy úgy érzem, mindenképpen meg kell osztanom a tapasztalataimat róluk. Így történt ez a Philips Satinelle Prestige epilátorral is.

Úgy vettem észre, hogy a szőrtelenítés mint olyan, mindmáig eléggé tabutémának számít, és inkább fórumokon, anonim felhasználók tapasztalatai alapján lehet tájékozódni a témában. Szerintem éppen itt az ideje áttörni ezeket a falakat, és nyíltan beszélni a szőrtelenítési lehetőségekről, rutinokról. Szerencsés helyzetben vagyok, ugyanis a világos bőröm és hajam miatt gyenge pihés szőrrel rendelkezem, ám ez nem jelenti azt, hogy kevesebbszer kellene szőrtelenítenem mint mondjuk egy sötétebb, erősebb szőrzetű embernek.

Korábban borotvát és epilátort használtam vegyesen, azonban sose voltam annyira elájulva az eddigi gépeimtől. Nem dolgoztak precízen, és roppant idegesítő módon nem ki-, hanem csak letépték a szőrszál tetejét. Ennek következtében heti 2x-3x kellett elvégeznem az egész folyamatot, ami azért elég frusztráló volt. Gondoltam itt az ideje befektetni egy minőségi, megbízható készülékbe, amellyel időt spórolhatok, és nem kell hetente többször lábat epilálnom.

Így jött a képbe a Philips Satinelle Prestige gép, amelyet egyaránt tudok alkalmazni szárazon, vagy akár zuhanyzás közben. Abszolút teljesítette az elvárásaimat, a kerámia epilálófej nagyon szépen kiszedi még az apróbb, vékonyabb szőrszálakat is. A precíz munkavégzés mellett az is fontos szempont volt számomra, hogy praktikus kis útitárs is legyen: elég egyszer feltölteni otthon, és végig kitart akár egy hetes nyaralás alatt is. Mivel még mindig vegyes eszközökkel szőrtelenítem magam, ezért nagyon megörültem a cserélhető fejű villanyborotva tartozékának is, amivel a borotvahabot és a borotvákat is kispórolhatom a bőröndömből.

A másik dolog, amit észrevettem használatkor, hogy érezhetően csökkent az epilálás kellemetlen érzése, aminek nagyon örülök, mert ezt a részét nagyon nem szívleltem a folyamatnak. Ha pedig végeztünk az epilálással, nincs más hátra, mint egy kényeztető lábmasszázs a testmasszírozó cserélhető fej segítségével, vagy éppen az elhalt hámsejtek eltávolítása a testradírozó kefe segítségével.

Alig várom már, hogy a barátnőimnek is megmutathassam ezt a szuper kis dizájnos készüléket a közös nyaralásunkon, biztos vagyok benne, hogy ők is odalesznek érte. Ha még részletesebben olvasnátok a termékről, katt ide, és ne felejtsétek el bekövetni a Philips Életstílus Facebook oldalt se! ;)

Picture1