LET'S GO TO THE BEACH!

LET'S GO TO THE BEACH!
Kép1.png

Ez itt Miami Beach!

Ez volt az első mondatom, ami elhagyta a számat, amikor megérkeztünk Lillával a Lupa-tavi fotózásunk helyszínére. Pálmafák, fehér homokos part, baldachinos ágyak. Nem esett nehezemre megszokni ezt a fajta luxust, úgyhogy gyorsan le is dobtam magamról a ruháimat, hogy megbizonyosodjak róla, valóban olyan jól passzol-e a Sloggi pálmafás fürdőruhám a különleges hangulatú tengerparthoz...Ööö akarom mondani tóparthoz. Ugyanis folyamatosan úgy éreztem magam, mintha valami csodás külföldi tengerparton élvezném a délelőtt simogató napsugarait. 

Vissza az egyberészesekhez!

Bizonyára sokatok észrevette, hogy visszatértek a boltok polcaira az egyberészesek, aminek én kifejezetten örülök. Ugyanis nem vagyok egészen elégedett az alakommal, így a Sloggi Nightblue Pearls kollekciójának strasszokkal kirakott darabja tökéletes választásnak bizonyult a problémás testrészeim elfedésére :P Nem mellesleg úszáshoz, vagy egyéb más vízi sporthoz pedig szerintem abszolút kötelező viselet, de akár még fesztiválra is simán el tudom képzelni egy rojtos farmershorttal. Egyszerű, mégis nagyszerű - ez az én kedvenc megoldásom. 

A klasszikusoknál maradva...

...nem tudtam otthagyni ezt a szuper geometrikus mintázatú bikinit sem, amely egyébként szintén az előbb említett Nightblue Pearls szériából van. 

A csodás fotókat LillArt Photography-nak köszönhetem.

A teljes kollekciót a Sloggi weboldalán találjátok.