20150920_132401000_iOS1-e1443196063954.jpg

Processed with VSCOcam with 4 preset Processed with VSCOcam with 4 presetGondolom már észrevettétek, hogy nem sűrűn találkozhattok a blogon haul bejegyzésekkel, de most szert tettem néhány olyan alapdarabra, amelyek azt hiszem ikonikus kiegészítői lesznek a személyiségemnek. Az időjárás változásával azt hiszem egy kicsit én is megváltozok: a rövidebb és sötétebb nappalok belőlem is előhozzák a ,,sötét" oldalt, legalábbis az öltözködésemet illetően mindenképpen. Az egynyári kalandok után ilyenkor mindig hosszútávú szerelmeket keresek a gardróbomba, és azt hiszem az idei szerelmeimet már sikerült is beszereznem.

Picture1Kezdjük ezzel a Zara csizmával. Igazi kincskeresős történet eredménye volt ez a szépség, ugyanis a Party22 nevű outletben találtam rá erre a csodálatos igazi bőr kígyómintás fekete bokacsizmára. És most jön a sokk: 4990 Forintért. Az eredeti ára nagyjából ennek a négyszerese lenne, ráadásul egy teljesen új darabról beszélünk. Életem legjobb vására volt ez, és már alig várom, hogy outfit bejegyzésben is be tudjam nektek mutatni.

Processed with VSCOcam with 5 presetMindig is irigyeltem azokat a nőket, akiknek megvolt a saját illatuk...tudjátok egy parfüm, ami tökéletesen jellemzi a személyiséget, és amit megillatozva rögtön egy adott személyhez lehet társítani. Az én életemben eddig parfümök jöttek, parfümök mentek, egyik mellett sem tudtam egy üvegnél tovább maradni. Aztán valahol megéreztem a Chanel Chance Eau Tendre tökéletes illatvarázsát. Azonnal tudtam: ez leszek én, igen, ez lesz az én örök kedvenc parfümöm. Elegáns, könnyed, bújós, egyáltalán nem tolakodó, de a háttérben mindig jelen lévő illat. Úgy szereted meg, hogy észre sem veszed. Egyszerűen a tökéletes parfüm számomra.

Picture2Azt hiszem már régóta szükségem volt egy klasszikus, fekete bőrszíjas minimál dizájnos órára, így ismét egy Daniel Wellington darabra esett a választásom. Vásárold meg most 15%-os kedvezménnyel a Daniel Wellington honlapján a következő kuponkódot beírva: chloeknows 

Picture3Elnézést kérek a kicsit túl sokat mutató képért, de egyszerűen mindenképpen szerettem volna megmutatni Nektek, mennyire csodálatosan néz ki felvéve a Triumph Amourette csipkés bodyja! Tulajdonképpen én eddig Triumph-szűz voltam, így iszonyatosan örültem a sajtóesemény invitációnak, ahol megismerkedhettem a márka őszi-téli kollekciójával, illetve az Amourette fehérnemű családdal, amelyek egyébként teljesen megcáfolták a csipkéről szóló negatív tévhiteket a hihetetlenül puha és rugalmas anyaghasználatukkal.

Azt hiszem a fekete kisruha mellett minden nőnek szüksége van egy csinos fekete bodyra is, amit érdemes megbízható forrásból beszerezni, hogy hosszú-hosszú éveken keresztül az éjszakai randevúk kedvelt szereplője legyen.