0R2A4285.jpg

0R2A4285 Talán eddig még nem volt rá példa a blog életében, hogy összeszedjem Nektek azokat a külföldi bloggerinákat, akik a legjobban inspirálnak a mindennapjaim során. Nem volt nehéz dolgom a gyűjtőmunka során, ugyanis már egy ideje megvannak az abszolút befutóim, akiket nap mint nap csillogó szemmel olvasok, követek. Persze felmerül a kérdés, hogy miért éppen a szőke bloggerinákért vagyok oda. Nos, a válasz talán még gyerekkoromra vezethető vissza, amikor még tejfölszőke gombafrizkóval jártam-keltem a világban, és szupererőt tulajdonítottam a hajamnak. A mesékben is mindig a szőke karakterekkel tudtam a legjobban azonosulni, és kamasz koromban is valahogy mindig a szőke lányoknak drukkoltam a szerelmi háromszögekben. Szerintem abszolút létezik ez a fajta összetartás az azonos hajszínnel bíró lányok körében, szóval őszintén vállalom, hogy a blogger szférában is valahogyan a szőke leányzókat érzem közelebb a szívemhez, már csak azért is, mert reálisabb öltözködési és frizura inspirációt nyújtanak nekem, mint mondjuk egy kreol bőrű, sötétebb hajú mediterrán leányzó.

Jöjjön most egy lista az abszolút befutó kedvenc szöszi bloggerináimról:


Perhaps I never made a list before about my most inspiring foreign bloggers, so now I think it is time to make a fine collection of my absolute favorites. I bet that now you're curious about why only blond bloggers are included in my list. Good point! Well, basically I think we should search the answer in my childhood when I had a light blond Beatles hair, and I thought that my hair has super power. And also, in the tales I always identified myself with the blond characters. I absolutely believe in solidarity between the same hair colored girls, so now I can tell honestly that I feel blondies closer to my heart, because they give me more realistic inspiration regarding dressing, than a dark haired and creole skinned girl.
 
So here's a fine collection of my absolute favorite blond bloggers:
 
11335538_1080091955337595_155823114_n

1. Kelli Murray blogja

 Kelli Murray számomra az amerikai álom megtestesítője. A földi halandó számára elképzelhető lehető legtökéletesebb családmodell zászlóshajója minden szempontból: Kelli Californiában él két tündéri gyermekével és sármos férjével a hiperszuper magazinba illő otthonukban. Kelli és a férje is a kreatív szakmában foglalatoskodik, így nem véletlen, hogy az egész család meg van áldva a jó ízléssel, amely a blog esszenciáját jelenti esetükben. A varázs másik fontos összetevője az az átütő boldogság, amely minden képen csak úgy sugárzik Kelliről és családjáról. Imádom böngészni a képeit, és hogy őszinte legyek, pont ilyen életre vágynék én is. Ha majd egyszer egy pici Chloe From The Woods utódot hozok a világra, egész biztosan szerves része lesz a kis királylány a blogomnak.


For me Kelli Murray is the embodiment of the American Dream. She owns the most perfect family model which can be imagined by an ordinary mortal. She is living in California with two charming child and a handsome husband in a cool interior magazine look-alike apartment. Kelli and her husband are both working in creative industry, so it is not so surprising that they have a good taste in everything, which is actually the essential of Kelli's blog. The another ingredient of the magic is the breakthrough happiness which shines from every picture of Kelli and her family. I love scrolling between her pictures, and to be honest I always dreamed a life like this. Well, someday when I will have a little Chloe From The Woods baby, she will be surely a very important part of my blog as well. 
 

11335526_684511568347479_1085474489_n

2. Barefoot Blonde

Nemrég fedeztem fel Amber blogját, a Barefoot Blonde-t, és első látásra beleszerettem, órákig el tudnám nézegetni a csodálatos bejegyzéseit. Amber is hasonló életpályát tud maga mögött mint az előbbiekben említett Kelli, azzal a különbséggel, hogy Amber igazi New York-i nagyvárosi lány. És a haja mellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni: valószínűleg minden lány ilyen csodálatos hajkoronáról álmodott, mint amilyen Ambernek van, ráadásul gyakorta különböző frizura és fonat tutorialokkal örvendezteti meg rajongóit, amikre totál rá lehet kattanni. Legutóbbi hajas bejegyzésemnél is egyértelműen Amber inspirált.


I recently discovered Amber's blog, which was a love in first sight, I think I could spend hours of scrolling between the wonderful posts and pics. Amber has very similar lifestyle like Kelli, expect that Amber is a real New York city girl. Oh and her hair...I am pretty sure that most of the girls were dreaming about such hair in their childhood. Moreover she often posts about wide range of hair tutorials. Watch out: they are quite addictive. She was also the one who inspired me regarding my latest hair post.
 

11372096_1125352347478383_2123256788_n

3. Kelly Packer

Ezek a Kellyk...egyszerűen imádnivalóak! Kelly Packer blogja elsősorban az egyedi képi világával és a bloggerina sajátos ,,nagyvárosi hippi" stílusával kápráztatott el. Tényleg irigylésre méltó és gyönyörű képek találhatóak a blogján, és Kelly kiforrott, konzisztens stílusa sok esetben inspirált a saját stílusom kialakítása során. Ó, és külön kiemelném a remekül megválasztott fotózási helyszíneket, legszívesebben én is ilyen helyeken készíteném az outfit képeimet, de sajnos itt Budapesten elég korlátozott a fehér tégla és fa épületek száma.


Oh those Kellies...they are so adorable! Kelly Packer's blog amazed me with her unique visual world and with her particular ,,urban hippie" style. You can find really enviable and beautiful pics on her blog, and Kelly's mature and consistent style often inspired me regarding my own style. Oh, and I would point out the lovely shooting venues, which are really well selected and totally fitting to her style.
 

11356405_1626272084280157_621440894_n

4. Madeleine Alexandra

Azt hiszem Madeleine megnyerte a legváltozatosabb outfit fotókkal rendelkező bloggerina díjat. Érdemes egy kis időt rászánni, és átlapozgatni a blogját, meglátjátok nagyon hamar beleszerettek a karizmatikus egyéniséggel bíró bloggerina képi világába. Annyira izgalmasak az outfit anyagai, hogy egyszerűen már-már azt feltételezem gondolni, hogy egy egész kreatív csapat támogatja a munkáját. És ha tényleg egyedül csinálja, akkor le a kalappal, én neki adom a legkreatívabb divatblogger díjat is. Nagyon vagány csaj, stílusában kicsit a 70-es évekre hajaz, azon belül is a legendás gruppikra. A képek alapján igazán kalandos élete van Madeleine-nek, tipikusan olyan, amire titkon minden lány vágyik. Csekk, csekk!


I think Madeleine just won the most versatile outfit posts award. It is worth to dedicate some time for her blog, and you will see that you can easily fall in love with her charismatic personality. Her outfit posts are so exciting that I would think that a small creative team must be in the background. And a big congratulation if she is doing this all alone, and in this case I would give her the most creative blogger award as well. She is so cool and looks like a groupie from the seventies. According to the pictures Madeleine must have a very adventurous life. A life what every girl is dreaming about.
 

11261919_741004959356179_2098820986_n

5. Isabella Thordsen

Isabella blogja egy trendi utazás a világban, ahol egy tüneményes szőkeség szemüvegén keresztül ismerhetjük meg a blogger életmód szépségeit. Édes kávézókba, éttermekbe kalauzol minket a blog, és mindezt csodálatos, élettel teli képeken keresztül élhetjük át. Imádom Isabella utazásait a világban, és azt, hogy mindezt milyen kiváló stílusérzékkel teszi.


Isabella's blog is a trendy journey in the world, where you can get to know the beauties of blogger lifestyle through the glasses of this lovely blonde. The blog guides us to several cute cafes and restaurants through amazing and vibrant pictures. I love Isabella's trips in the world, and the way she magkes it with her excellent sense of style.