DIGITAL DIVAS 2015 - AZ ÉV FELTÖREKVŐ BLOGGERE DÍJ

borito.png

1Ismeritek a Starship - Nothing's Gonna Stop Us Now című számát? Hihetetlen, hogy pont ezt a számot dobta ki a Spotify, amikor elkezdtem pötyögni ezt a bejegyzést. Arról szól a dal, hogy most már semmi sem állíthat meg minket, ketten erősek leszünk, és tovább építjük az álmainkat. Eredetileg egy szerelmes számról lenne szó, de valahogy most úgy érzem, ez a szám most tökéletesen kifejezi mindazt, amit érzek a blogom iránt, és természetesen irántatok. Most írhatnék egy csöpögős bejegyzést, hogy mennyire hihetetlen, hogy a blog indulása óta a második díjat ítélte nekem a szakma, és hogy mennyire hálás vagyok a karmának, hogy kézbe vette a sorsom. De ez nem egy ilyen bejegyzés lesz. 

Ez egy olyan bejegyzés lesz, amelyben a karma és a sorsszerűség helyett a kemény munka és a fáradhatatlan kitartás fogalma lesz a középpontban. 2014 februárjában egyik napról a másikra szerelembe estem egy gondolattal. Mi lenne, ha egy olyan újszerű látásmóddal rendelkező divatblogot indítanék, amellyel egy letisztult, minimalista irányzatot kevernék össze a természet inspiráló erejével, és mindezt egy ízléses csomagolásban útjára engedném az internet szelén. Tudjátok, olyan lesz ami lesz alapon. A gondolatból először egy név született, a névből egy blog, a blogból tartalmak, a tartalmakból rövid távú célok, a célokból stratégia, a stratégiából életvitel, az életvitelből pedig életcél. Rengeteg belemasszírozott idő, energia, és kitartás elegye a Chloe From The Woods. Fáradhatatlan alkotás, kisebb-nagyobb sikerek, fájdalmas kritikák, hullámvölgyek, alkotói válságok, új inspirációk, és rengeteg tanulás tarkította az elmúlt (már lassan) két évemet. Úgy érzem mindenkinek szüksége van a visszaigazolásra. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy mindig 100%-ban biztos vagyok abban, amit csinálok. Hogy őszinte legyek, általában rohadtul bizonytalan vagyok abban, hogy jó úton haladok-e, vajon szeretitek-e a cikkeimet, vajon mit várnátok tőlem, hogy jobb legyek, és vajon mit várna tőlem a szakma. Az, hogy a szakmai zsűri nekem ítélte az idei Digital Divas ,,Az év feltörekvő bloggere" díjat, egy estére lehetővé tette, hogy hátradőljek, és elhiggyem magamról egy pár boldog órácskára, hogy igen. Talán jó úton haladok. De csak egy estére. A munka ma reggel új lendületet vett, és egy újabb adag motivációval, rövid és hosszútávú célokkal töltöttem fel a batyumat. Ideje hát felvenni a túrabakancsom, és továbbindulni ezen a rögös, ingoványokkal teli, ám hihetetlenül izgalmas és hálás utazáson.

2

Kedves Olvasóim! Nem tudom megállni, hogy ne nyilvánítsak köszönetet Nektek a folyamatos és rendületlen támogatásotokért és szeretetetekért. Nagyon szeretlek Titeket.

Továbbá a verseny szervezőinek is szeretném megköszönni a lehetőséget és a színvonalas szervezést. Úgy gondolom, hogy a hazai blogégerszférát mindenképpen támogatni kell szakmai kitüntetésekkel, hiszen ezek tartják lendületben a gépezetet. Végezetül, de nem utolsósorban pedig hatalmas gratulációm a többi kategória nyerteseinek is:

Az év vloggere: INSPIRÁCIÓK LAKBERENDEZÉSHEZ Az év divatbloggere: Fifty pairs of Shoes Az év szépségbloggere: Enntrance Az év legdizájnosabb blogja: PandArte Az év feltörekvő blogja: Chloe From The Woods Az év közönségdíjasa: Viszkok Fruzsi

...és a további jelölteknek is, akik most nem jutottak díjhoz. Nagyon színvonalas blogok voltak versenyben, és biztos vagyok benne, hogy a többiek is nagyon megérdemelték volna a díjat. Remélem hamarosan ők is kapnak egy adag motivációt a batyujukba egy hasonló díj formájában.

Love,
Chloe