EgyébchloeComment

COMET 2016

EgyébchloeComment
COMET 2016
img_9108rs

Azt nem állíthatom, hogy elsőbálozó voltam az idei Comet Gálán, azt viszont igen, hogy kétség kívül idén buliztunk a legnagyobbat a magyar könnyűzene legfontosabb eseményén. Most egy kisebb élménybeszámoló következik, a cikk végén pedig egy vlogot is találtok az estéről. De ne ugorjunk ennyire előre! Smizedivat Chabyval már jóval az esemény kezdete előtt találkoztunk, hogy tudjunk egy-két közös képet lőni a show kezdete előtt.

Bizonyára észrevettétek, de idén csillámpónikat megszégyenítő csillogásba borultak az outfitjeim, úgyhogy a Cometen sem volt kérdés, hogy tetőtöl-talpig csillogjak. Az idei őszi/téli szezonban nagyon hódítanak ezek a rakott ,,iskoláslány" hangulatot idéző szoknyák, és ha már befektetünk egy ilyen darabba, szerintem mindenképpen arany vagy ezüst csillogósat válasszatok. Felülre egy flitteres, lazább fazonú Coca-Colas topot választottam, de a szettemet mégiscsak ez az üvegtalpú, csillámmal borított Hamupipőke-cipellő vitte el. A legviccesebb momentuma talán az volt az estének, amikor végigtipegtem a 8. kerületi lomtalanításon ebben a cipőben, és egy szimpatikus úriember rámutatott: ,,Mennnyyyyííííéééé" :D

img_9110rs

Érkezés után következett egy legalább fél órás fotózkodós-bohóckodós session. Nagyon bírom Chabyt, hogy ő is pont olyan kis lüke mint én, és abszolút partner ezekben az ügyekben. Tudnotok kell, hogy általában az szokott velem történni ezekben a helyzetekben, hogy elviszem a szelfibotom, és valahol elhagyom. Már nem is tudom hanyadik szelfibotomat tüntettem el legutóbb, de úgy látszik végre megtört az átok. Nos, ünnepélyesen kijelenthetem, hogy hosszú idő óta ez volt az első olyan buli, ahol nem vesztettem el a hasznos kis kütyüt. És ha már a kütyüknél tartunk, fontos kiemelnem, hogy mostanság szinte mindig viszek magammal powerbankot is, ugyanis mióta lehet Insta-storyzni, azóta sajnos durván gyorsan merül a telefonom, úgyhogy ő is mindig velem tart, hogy folyamatosan tudósíthassak Nektek:

14718192_1235381836533416_6224860384591872000_n

Miután kifotózkodtuk magunkat, kezdetét is vette a show, melyet Iszak Eszti és a mindignagyonvicces Istenes Bence vezényelt le. Nagyon látványos műsor volt, a levegőben repüléstől kezdve a rúdtáncoslányokig tényleg minden volt, az ember nem győzte tátani a száját. Na de a legnagyobb szájtátvamaradást mégiscsak a celebek outfitjei okozták, ugyanis mindenki nagyon kitett magáért. Természetes, hogy egy ilyen eseményen mindeki saját magára próbálja felhívni a figyelmet, éppen ezért divatheteket megszégyenítő stíluskavalkád alakult ki az outfitek terén. Sajnos a rossz fényviszonyok miatt nem tudtam lencsevégre kapni a sztárok ruháit, azonban egy pár hangulatképet sikerült készítenünk az estéről:

img_8936rs
img_8932rs

Az idei díjazottak pedig a kövekezőképpen alakultak:

Az év női előadója: Rúzsa Magdi

Az év férfi előadója: Majka

A legjobb zenekar: Wellhello

A legjobb klip: Majka feat. Kollányi Zsuzsi – “Eléglesz”

A legjobb dal: Freddie – Pioneer

A legjobb humorista: Kiss Ádám

A legjobb színész: Rudolf Péter

A legjobb színésznő: Pokorny Lia

A legjobb social média szereplő: Istenes Bence

Életműdíj: Alföldi Róbert

Az év pillanata: A magyar futballválogatott EB-szereplése

img_8933rs

  A díjátadó után pedig még egy picit maradtam bulizni, de sajnos kis pajtásom - Chaby - itt már nem tudott velem tartani. Nem baj, legközelebb már tényleg partnerem leszel a crime-ban! :P

És ííííme az ígért vlog, amely szerintem tökéletesen visszaadja a buli hangulatát:

https://www.youtube.com/watch?v=0N18DFe5_BQ

img_8928rs