EgyébchloeComment

BUBBLES X CHLOE: A LEGJOBB SZIGET OUTFITEK

EgyébchloeComment
Kép21.png

Kép2Aki követ Facebookon vagy Instagramon, az biztosan tudja, hogy az elmúlt héten a Sziget Fesztiválon kutattam a legmenőbb fesztivál outfitek után a Bubbles Laundry jóvoltából. Többek között azért is szeretem a Szigetet, mert tele van hitetlenül színes és érdekes egyéniségekkel, amely az öltözködésen is meglátszik. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz megtalálni a napi legjobb lookokat ennyi vagány fesztiválozó közül. Fogadjátok hát szeretettel az én toplistámat, napokra lebontva. #BubblesStyle Processed with VSCO with hb2 preset

1. nap - szerda

Ez a klassz piros bomber egyből kitűnt nekem a tömegben. Melegítőnadrágban a Szigetre? Miért ne? Kényelmes, és nem mellesleg nagyon vagány összhatást kelt.

Processed with VSCO with hb2 preset

2. nap - csütörtök

Nem hiába mondják, hogy az ördög a részletekben rejlik. A kis sárga citromfák a nadrágon igazán hangulatos összhatást keltettek a kerek retro napszemüveggel. Hirtelen kedvem is támadt egy limonádéhoz.

Processed with VSCO with hb2 preset

3. nap - péntek

Habár elsősorban feltűnő outfitekre vadásztam, ez a szett mégis a minimalizmusa miatt szúrt szemet. Egy klasszikus farmershorttal és egy vagány hasított bőr bakanccsal egyszerűen nem lehet melléfogni - legyen az bármelyik fesztivál.

Processed with VSCO with hb2 preset

4. nap - szombat

Valamiért mindig szemet szúrnak nekem a fesztiválokon ezek a hippis, bohókás ruhák. Klasszak, látványosak, és szuperül idézik vissza azt a bizonyos woodstocki hangulatot.

Processed with VSCO with hb2 preset

5. nap - vasárnap

Ebben az outfitben rengeteg stílus találkozik, és talán pont ez az, amitől a végén megszületik a harmónia. Hihetetlenül tetszett a leányzó bátorsága ahhoz, hogy keverje az indián stílust a gatsbysan csillogó pompával, kiegészítve néhány metálos szegeccsel.

Processed with VSCO with hb2 preset

6. nap - hétfő

Coachella outfiteket megszégyenítő tehetséggel pakolták össze ezek a lányok a hétfői szettjüket a Szigetre. Igazán vagányak voltak a lányok ezekben az egyedi díszítésű melltartókban, és a csipkés átlátszó trapéznadrág pedig már csak a hab volt a tortán.

Processed with VSCO with hb2 preset

7. nap - kedd

Ez a sportosabb vonal is nagyon klasszul mutatott a Sziget Fesztiválon, egyszerűen nem tudtam elmenni mellette anélkül, hogy ne kaptam volna elő gyorsan a fényképezőgépem a táskám mélyéről. Azt hiszem a bal oldalon látható szett volt az én személyes kedvencem az egész fesztivál alatt.

Processed with VSCO with hb2 presetA legjobb kiegészítő

Idén rengeteg csillámporban úszó lánnyal és fiúval (!) találkoztam a fesztivál ideje alatt, mégis ezek a lányok nyerték el nálam a Sellő Különdíjat a flitteres felső, a kéken tükröződő napszemüveg, és a csillámporos smink miatt.

Kép1

Végezetül pedig egy kis betekintés a saját outfitünkbe is ;)

Köszönöm szépen a lehetőséget a Bubblesnek, jövőre ugyanitt találkozunk!

Puszi,
Chloe