Dorottya Kovacs1 Comment

Az arcom új BFF-je: FOREO LUNA fofo

Dorottya Kovacs1 Comment
Az arcom új BFF-je: FOREO LUNA fofo
Snapseed (2).jpg
Facetune_06-10-2018-07-31-07.JPG

A szemfülesek

már elcsíphették az Instagram csatornámon, hogy már korábban is volt szerencsém a FOREO termékeihez, azonban legutóbb egy igazi kis csodakészüléket tesztelhettem a márkától, méghozzá a LUNA fofo okos arctisztító készülékét

Snapseed_2 (2).jpg

Bevallom őszintén, elképesztő, ahogy az okoseszközök egyre inkább a mindennapi életünk részesei lesznek, de azt soha nem gondoltam volna, hogy ez akár az otthoni szépségápolás terén is kulcsfontosságú szerepet tölthet be.

Snapseed_2.jpg

Az új LUNA fofo legnagyobb különlegessége, hogy a hátoldalán található 24k arannyal bevont bőrérzékelők segítségével egy teljesen személyre szabott arcápolási rutint javasol nekünk az arcunk négy különböző területére (jobb és bal orca, homlok és áll). Most biztosan felmerül bennetek a kérdés, hogyan történhet mindez egy ilyen kis pici gömb segítségével. Nos a titok nyitja a mobilapp, ami a készülékkel párosítva felméri a bőrünk állapotát, sőt, még a korát is megállapítja, így ennek megfelelően kiad nekünk egy testreszabott arctisztítási javaslatot. Ennyire egyszerű!

Snapseed_1 (2).jpg

A készülék segítségével egy 100-as skálán mérhetjük le az arcbőrünk állapotát. Amikor először megmértem, nem volt túl jó állapotban az arcom, ugyanis csak 56 pontot kapott a 100-ból, ami valljuk be, elég alacsony. A bőröm életkora pedig 2 évvel idősebb volt a valós életkoromnál, és igencsak dehidratált állapotban volt. Két hét tartós használat (szigorúan betartottam a javasolt arctisztítási mozdulatsort) és egy kicsivel több odafigyelés után a bőröm hidratáltságára vonatkozólag meghozta az eredményét - 77 pontra emelkedett a bőröm állapota, és egy évet csökkent az életkora is. Szóval, ha ezt a tendenciát folytatom, az év végére még meg is fiatalodhat az arcom, ha már az igazi koromból nem tudok lefaragni :P

Snapseed_1.jpg

Nagyjából 4 hete tesztelem az okos arctisztító készüléket és azt hiszem teljes őszinteséggel állíthatom, hogy felülmúlta a hozzá fűzött reményeimet. Azt hiszem talán egy kicsit függő is lettem, mert már nem tudnék úgy lefeküdni, hogy előtte nem használtam a LUNA fofom. Imádom, hogy minden használat után olyan érzésem van, mintha egy teljesen új bőrt kapnék! Ráadásul még utazáshoz is kiválóan alkalmas a piciny mérete miatt. ;)