EgyébchloeComment

EgyébchloeComment
Blonde-hair-in-motion.jpg
HAIRS FROM THE WOODS - AVAGY A 2014-ES TAVASZI HAJTRENDEK

 Végre levehetjük a vastag kötött sapkákat, és végre elkezdhetünk kreatívkodni a hajkoronánkkal. Nem csak az öltözködés szempontjából a kedvenc időszakom a tavasz, de tapasztalataim szerint ilyenkor sokkal egészségesebb és élettel telibb a hajunk. A Free People tanácsai alapján összegyűjtöttem nektek a 4 legvagányabb tavaszi hajviseletet, amelyek idén meghatározóak lesznek, főleg a fesztivál szezonban!
1. Laza lófarok, fonott tinccsel fűszerezve

Nemrég még a fejtetőre erősített feszes lófarok volt az aktuális hajtrend, ám ezt most felváltja egy sokkal lazább (és a hajnak is sokkal egészségesebb) és természetesebb lófarok. És itt tényleg a természetesség a kulcsszó: kócold össze, tupírozd össze, csinálj vele bármit ami csak jól esik, a lényeg, hogy hagyjunk fel a szabályossággal, és a lesimított, tökéletesre igazított tincsekkel. Még jobban néz majd ki a copfod, ha belefonsz egy vékony tincs fonatot. 
2. Hajpántok
És itt ne a klasszikus indián fejpántra gondoljatok. Idén a szélesebb, színes, mintás hajpántok kerülnek a fókuszba. Tökéletes arra, hogy egész nap egyben tartsa a frizurádat, és ráadásul még elég extravagánsan is benne fogsz festeni. Bohém, egyszerű, és ah. Annyira tavasz. 
3. Színes, kötözött hullámcsatok
Nagyon izgalmas újragondolása a klasszikus hullámcsattoknak! Ráadásul az elkészítése is nagyon egyszerű: fogsz néhány színes fonalat, és körbecsavarod velük a hullámcsatodat. Még izgalmasabb, ha variálod a színeket egy csaton belül. Nekem kifejezetten tetszik, ha háromszög alakban tűzdeljük fel ezeket a színes csatokat - nem csak, hogy egyben tartja a hajad, de biztos nem fog szembejönni veled az utcán erdőben. 

 4. Kiegészítők a fonatba
Szerintem már említettem korábban is, mennyire odavagyok a hajfonatokért, bár egyelőre csak kettőt sikerült elsajátítanom: a halszálka fonást, és a klasszikus kalácsfonást. Ám mi van, ha megbolondítjuk ezeket az egyszerű fonatokat néhány egyszerű kiegészítővel? Mondjuk tollakkal, vagy esetleg egy fém lánccal? Próbáljátok ki, igazán hippis frizurát varázsolhattok magatoknak percek alatt.