15+1 reasons why you should not to date a fashion blogger

fb2.png

fb2 Ugyan nem vagyok az a gifekkel és vicces mémekkel szétspammelős ,,mindigoltárihumorosvagyok" típus, de a barátom inspirációjára most mégis kedvem támadt görbe tükröt állítani a divatbloggereknek, beleértve saját magamat is, hogy észrevegyük, a sok boldogság mellett néha-néha azért egészen irracionális élményeket tudunk okozni a párjainknak mi bloggerek. Minden tiszteletem azoké a vállalkozó szellemű férfiúké, akik arra adják magukat, hogy divatbloggerekkel kezdjenek. Lássuk, miért nem érdemes velünk járnod:

 

1. ...mert addig nem foghatsz hozzá a gőzölgő és íncsiklandozó vacsorának, ameddig életed asszonya nem készít róla biztos ami biztos alapon legalább 20-30 fotót.

2. ...mert egy idő után egyszer csak arra eszmélsz, hogy a te ruhásszekrényed hirtelen az ő ruhásszekrényévé változott át.

3. ...mert komoly sértődéseket várhatsz, ha nem dicséred meg a héten vásárolt 10. ruhadarabját is.

4. ...mert minden kedden és csütörtökön részegen megy haza a blogger és egyéb sajtóeseményeken jellegzetes ,,ingyenpiaviadal" jelenség miatt.

5. ...mert minden telefonbeszélgetéseteknek úgy kell kezdődnie, hogy ,,láttad-e az új posztot". Aztán: ,,és miért nem lájkoltad"?!

6. ...mert azt mondja, hogy a rólad készült előnytelen közös kép nem fog felkerülni Instagramra. DE.

7. ...mert ha nagy ritkán kávét is csinál neked, az is csak csapda lehet... igazából azért csinálja, hogy lefotózhassa.

8. ...mert egy idő után már csak folyosókon tudsz közlekedni a szobájában, mert annyi ajándékcsomagot halmozott fel.

9. ...mert minden nap legalább 100 alkalommal kell végighallhatnod az önigazolásait arra vonatkozólag, hogy miért kellett még azt a kis cuki toppot megvennie, amiből egyébként már legalább 1000 darab megtalálható a szekrényében.

10. ...mert egész télen ápolnod kell, amiért minden hétvégén megfázik a nyári ruháiban a téli fotózásokon.

11. ....mert a családi fotózásokon is úgy pózol, mintha éppen divatanyagot készítene a blogjára.

12. ...mert ha nyaralni indulsz vele, hamarabb fogja ismerni a környéken található összes potenciális fotózásra alkalmas háttérnek való falat, mint a történelmi nevezetességeket.

13. ...mert ha lemerül a telefonja könnyen labilis és kiszámíthatatlan állapotba kerülhet.

14. ...mert egyfolytában otthon kell lenned, hogy be tudd engedni a postást, aki minden nap rejtélyes nagyságú és alakú csomagokat hoz a kedvesnek.

15. ...mert többet van a kezében az okostelefonja, mint a te kezed.

 

15+1, hogy miért ne legyél háziállata egy divatbloggernek:

...mert a gazdi teljesen kiszámíthatatlan módon egyszer csak belegyömöszöl a legújabb hátizsákjába, hogy csináljon egy jó képet róla. Aztán véletlenül benne felejt, mert érkeznek az értesítések a blogra. 

Remélem sikerült mosolyt varázsolnom az arcotokra a bejegyzéssel. :) Ó, és hamarosan érkezik a ,,miért ne járj zenészekkel" cikk is, hogy Mátéka visszakapja ezt.
Puszi!

 

I'm not that kind of a ,,spammer-alwaysfunny" type of a girl, but my boyfriend inspired me to create a funny post about why you should not to date with fashion bloggers. Here are my top 15+1 reason:

1. ...because you just can't start eating your dinner until she don't made approximately 20-30 great looking photos about the food

2. ...because after a little while you just realize that your cloth closet is not yours anymore...

3. ...because you can expect serious hassles if you don't recognize her 10th new dress in the week.

4. ...because she's drunk on every Tuesday and Thursday because of the press and blogger events.

5. ...because every call should start this way: ,,have you seen the latest post?" and after: ,, then why didn't you like it?"

6. ...because she says that the unfavorable pic about you won't disappear on her social channels. BUT YES.

7. ...because if she makes you morning coffee, she's only making it because she wants to take a pic about it.

8. ...because after a while there will be so many goodie bag in her room that you can't reach her bag at all.

9. ...because you have to listen hundreds of excuses why she bought that new cute top even if she has a bunch of it already.

10. ...because you have to give medical attention during the whole winter, because she was shooting her new outfit post in summer dresses.

11. ....because on the family pictures she poses exactly like on her blog.

12. ...because if you go to vacation she will know first all of the potential background walls before she knows all of the historical information.

13. ...because she can be easily unstable and unpredictable if her phone discharges.

14. ...because you always have to sit at home letting in the postman, who is delivering every day a different package to her.

15. ...because she holds her smartphone more often than your hand.